oskmar

april 2024 04 24 snöfall

Av Elsa Mårtenzon - 2024-04-24 16:46

 

Så här ser det ut just nu när klockan är fem, något glesare mellan flingorna och mycket små flingor, de syns knappt.

      

Ja, inte var det så att jag jublade i morse när jag tittade ut genom fönstret. Snön låg vit på taken igen och det snöade stora lapphandskar, igen.

Det har snöat precis hela dagen, ibland ymnigt och ibland lite glesare mellan flingorna. Under dagen har det varit plusgrader som tur är, annars hade det legat ett ganska tjockt snötäcke på marken nu. Under natten var det minusgrader, som höll i sig ett tag på morron också.

Just nu är det 2,8 plusgrader och det fortsätter att snöa.

 

En skitig bil och full med snö igen. Så här såg den ut halv sju i morse.

    

Nu har jag nyss sett nyheterna på TV och det var verkligen inte mycket där som var till glädje för någon, som vanligt handlade det om mord och kriminalitet.

Det värsta det här sista dygnet i Sverige är ju de två barnen, en pojke och en flicka som blev mördade i hemmet av sina vårdnadshavare igårkväll.

Hur är såna vårdnadshavare funtade kan man fråga sig!

Ja, tyvärr så är det så många hemskheter som händer barn så det går inte att fatta alla grymheterna. Och hur hade de det innan de mötte döden, har det pågått länge lidandet förr dem? Stackars stackars barn!

  

Det som var glädjande med nyheterna, trots syftet med det hela, var ju att Biden nyss utalat sig, att nu är det bara timmar tills Ukraina får stödet för att kunna stå emot ryssarnas härjningar.

I morse såg jag ett avsnitt om de barn som ryssarna stulit från Ukraina och som de nu försöker "göra ryssar" av, för att använda dem som soldater t ex. De är så ondskefulla så det går inte att ta in. Usch och fy för de lede".

  

 

Dagens namn är: Vega, grattis till er som heter så!

 

Jag kände en med det namnet när jag bodde i Hoting och hon var jättebussig med mycket fina värderingar, men som för flera år sedan lämnat jordelivet.

 

Ha en fin fortsättning på onsdagkvällen, vi ses!

 

En mycket roligare bild från tidigare dagar!

    Hej då!      

 

 

 

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards